Lojo nakon nove bruke: Gotovo, idem!

Podnio ostavku

Lojo nakon nove bruke: Gotovo, idem! · Udarna vijest

E. Oštraković

Goran Lojo više neće biti selektor ženske košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Naime, on je nakon visokog poraza od Njemačke, u izjavi za novinare povtrdio da više neće biti selektor reprezentacije BiH.

Goran Lojo više neće biti selektor ženske košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Naime, on je nakon visokog poraza od Njemačke, u izjavi za novinare povtrdio da više neće biti selektor reprezentacije BiH.

"Nemam komentara, ovo je realnost naše ekipe. Ja odlazim nakon ove utakmice. Donio sam odluku da odem poslije Australije, iz nekih razloga sam ostao, te razloge ću objasniti", rekao je Lojo.

Pitali su novinari da li je ovo konačna odluka.

"Ovo je definitivna odluka, tu sam već nepunih šest godina, bili smo peti u Evropi. Mislim da smo ispunili maksimum. Ko god nastavi ovo da radi, nadam se da će imati uspjeha", kaže Lojo.

Iznervirala je, sada već bivšeg selektora, pitanje o Jones i uspjehu reprezentacije.

"To je vaše mišljenje. Slušajte timski sport i košarku igra cijeli tim na terenu. Ne znam kakvog igrača da imate ako ostale igračice ne igraju dovoljno dobro, od toga nema ništa. Ta tvrdnja koju ste vi rekli nije tačna", kazao je ljutiti Lojo.

Podsjetimo košarkašice Bosne i Hercegovine poražene su večeras u Sarajevu u okviru posljednjeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo od Njemačke sa 61:92.

Top Komentari

E.Car
Iskreno, ti si naš najuspješniji košarkaški trener i u muškoj i ženskoj seniorskoj košarci ali trebao si otići poslije SP jer si vidio da ide smjena generacije, nema JJ, šta si mislio da si čarobnjak pa ćeš nas gurnuti u visine. Ovo je naš realnost, možda smo mogli dobiti Makedoniju i to je plafon.
13 0
vedin
HVALA BOGU!!!
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti