Lojo: Razlika je možda mogla biti i veća, ali pobjeda je najbitnija

Selektor naše reprezentacije nakon meča

Lojo: Razlika je možda mogla biti i veća, ali pobjeda je najbitnija

Selektor ženske košarkaške reprezentacije BiH Goran Lojo kazao je nakon večerašnje pobjede našeg tima protiv Švicarske (80:61) da je razlika mogla biti i veća, ali da je najbitnije da smo upisali trijumf.

Naša selekcija je upisala i drugu pobjedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a Lojo je nakon utakmice u Skenderiji poručio sljedeće:

"Očekivali smo da pobijedimo Švicarsku. Djevojke su od silne želje pravile i greške, možda je mogla biti i veća razlika. Ipak, dosta nas je izmorio i taj naporan put prema Sarajevu. U suštini, najbitnija je bila pobjeda i preuzimanje čelne pozicije", kaže Lojo i dodaje:

"Naredne utakmice su u novembru naredne godine. Estonija i Rusija su nam rivali. Očekujem da pobijedimo Estoniju, a ako dobijemo Rusiju i u Sarajevu onda smo se 100 posto plasirali na Euro".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi