Trener Play Offa

Lojo: Vjerujem da ćemo osvojiti Kup BiH

Košarkašice Play Offa pod vodstvom Gorana Loje izborile su plasman u finale Kupa BiH. 

U dvorani Skenderija košarkašice Play Offa su bile bolje od Livna rezultatom 97:61, a nakon meča zadovoljan zbog pobjede bio je i sam trener Lojo. 

"Bila je ovo lakša utakmica za nas. Pokušali smo da minute dobiju sve naše igračice, odnosno da one glavne ne trošimo pred finalni susret. Sve u svemu, čestitam ekipi Livna na borbenošću. Oni su mladi i pred njima je svijetla budućnost", kazao je Lojo. 

U borbi za trofej Play Off će igrati protiv Čelika.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

"Protiv Čelika očekujem dobru i kvalitetnu utakmicu, kao što su i dosad bile protiv Čelika. Mislim da možemo ostvariti naš cilj, a to je da osvojimo trofej pobjednika Kupa BiH", istakao je trener Play Offa na kraju razgovora. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi