Lončar: Neće biti lako, Bratunac se bori za play-off

Košarkaš Studenta o predstojećem meču

Lončar: Neće biti lako, Bratunac se bori za play-off

D. Vejo

Košarkaši Studenta ostali su neprikosnoveni vladari Prve lige Republike Srpske pred play-off, nakon što su sinoć na gostovanju pobijedili gradskog rivala Borac sa velikih 53:79.

Priliku da učvrste prvo mjesto košarkaši Studenti će imati već narednom vikenda kada na njihov parket stiže ekipe Bratunca, koja se bori za mjesto koje vodi u play-off lige. O predstojećem meču, pričali smo sa kapitenom Banjalučana.

"U narednom kolu dolazi nam ekipa koja se bori za play-off. Sigurno da neće biti laka utakmica jer Bratunac u tom meču ide na pobjedu. Iako smo obezbjedili prvo mjesto pred play-off sigurno da neće biti lagana utakmica. Moramo biti maksimalno skoncentrisani i dati sve od sebe kako bismo ostvarili pozitivan rezultat", rekao je za SportSport.ba plejmejker i kapiten Studenta, Srđan Lončar.

Sjajan pobjednički niz imaju izabranici Aleksandra Ćikića ove sezone, pa se tako nadaju da će isti nastaviti i u meču 19. kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi