Pa ovo više nije normalno: Lakersi su toliko loši da su kladionice već sada počele sa isplatama

Niko ne vjeruje u ovaj tim

Pa ovo više nije normalno: Lakersi su toliko loši da su kladionice već sada počele sa isplatama

E. Škorić

Iako su odigrali samo četiri od 82 utakmice regularne sezone u NBA ligi, jedna američka kladionica već je isplatila dobitke onima koji su odigrali manje pobjeda na Los Angeles Lakerse.

Prošlu su godinu završili su na 11. mjestu Zapada, zbog čega su izostavljeni iz doigravanja i play-in turnira. Ove godine, Lakersi su krenuli loše, s omjerom 0:4 i niko nije optimističan da će se situacija značajno popraviti.

Istodobno, jedna kladionica u SAD-u učinila je nevjerovatnu stvar i isplatila sve one koji su odigrali ispod 44,5 pobjeda u regularnom dijelu sezone, iako tim iz Los Angelesa ima još 78 utakmica do kraja regularnog dijela sezone.

"Rana isplata. Lakersi su loši, pa plaćamo okladu onima koji su išli ispod 44,5 pobjeda", objavljeno je iz American Points Bet USA.

Na ovaj način nastavljeno je ismijavanje ekipe u kojoj igraju velike zvijezde poput LeBrona Jamesa, Anthonyja Davisa i Russella Westbrooka.

Protekle večeri Lakersi su sa 110:99 poraženi od Denver Nuggetsa, a prethodno od Portlanda 106:104, LA Clippersa sa 103:97 i Golden State Warriorsa 123:109.

Narednu utakmicu Lakersi igraju sa petka na subotu u dva ujutro iza ponoći, a rival će im biti Minnesota Timberwolvesi, koji će na svom parketu sigurno imat ulogu favorita protiv očajnih Lakersa.

Prosto je nevjerovatno da je tako loša ekipa u kojoj igra jedan od najboljih košarkaša svih vremena, a uz to i nekadašnja triple-double mašina kao što je Westbrook, dok Davis i dalje slovi za jednog od boljih centara...

Očigledno da postoji ozbiljan problem u samom timu. Jedni žele nabijati statistiku, drugi više nemaju tako mirnu ruku kao nekada, treći su izgubili u potpunosti volju svjesni da je skoro nemoguće izboriti play-off...

Top Komentari

Catanzaro
Bazirali se samo da LBJ skine Dzabara
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi