Lou Williams dogovorio produženje saradnje sa Clippersima

Sjajni bek šuter ostaje u Los Angelesu

Lou Williams dogovorio produženje saradnje sa Clippersima

Novinar The Verticala Shams Charania je saopštio da su Clippersi postigli dogovor sa Louom Williamsom, te da će on uskoro i zvanično potpisati novi ugovor.

Navodno će Williams sa Clippersima potpisati novi trogodišnji ugovor i tako definitivno ostati u Los Anglesu, iako je u proteklom periodu nekoliko ekipa, uključujući i Boston Celticse, bilo zainteresovano za njegov trejd.

Inače, 31-godišnji Lou Williams trenutno igra svoju prvu sezonu u dresu Los Angeles Clippersa i ujedno pruža partije karijere. Tako je do sada ima prosjek od 23.3 poena po utakmici i jedan je od najzaslužnijih što su Clippersi i dalje u borbi za play-off uprkos velikom broju povreda koje su zadesile ovu ekipu.

Podsjetimo, Williams je u Clipperse stigao kao dio trejda prilikom kojeg je Chris Paul otišao put Houstona i obukao dres Rocketsa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi