Luca Vildoza do daljnjeg odsutan s parketa

Baskoniu kao da je neko prokleo

Luca Vildoza do daljnjeg odsutan s parketa

Momčad Kirolbet Baskonie ove godine igra u promjenjivoj formi pod vodstvom iskusnog hrvatskog stručnjaka Velimira Perasovića.

U Euroligi ovaj tim nakon 11 kola ima omjer od pet pobjeda i šest poraza što je dovoljno za devetu poziciju, jednu ispod one koja vodi u četvrtfinale najelitnijeg europskog klupskog natjecanja. 

Što se tiče Endesa Lige, Baski imaju jednak omjer kao u Euroligi i trenutno su na 10. mjestu što nikako ne zadovoljava klub s renomeom poput Baskonie. Ipak, treba uzeti u obzir i nevolju koja ih prati od početka sezone. Ozljede su dobrano unazadile ovaj tim, Jayson Granger i Patricio Garino doživjeli su pucanje prednjeg križnog ligamenta i izgubljeni su za cijelu sezonu.

Perasovićeva nova briga je ozljeda još jednog Argentinca Luce Vildoze koji je ozlijedio rame u debaklu protiv Panathinaikosa. Vildoza je propustio nedjeljnu utakmicu protiv Andorre a sasvim sigurno će i ovotjedni sraz s Anadolu Efesom a daljni pregledi pokazat će o kakvoj se ozljedi i koliko dugom izbivanju kod Vildoze radi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi