Luis Scola napušta milanski Armani
Foto: Sportando.basketball

Iako je prije nekoliko dana produžio ugovor

Luis Scola napušta milanski Armani

Iako je nedavno produžio vjernost milanskoj Olimpiji (Amaniju), Luis Scola napustit će Milano. 

Sjajni Argentinac koji je navršio 40 godina neće u slijedećoj sezoni igrati ni za Armani kao ni za jednog drugog Euroligaša.

"Nakon dugo razmišljanja došao sam do jedne teške odluke. Odlučio sam da više neću igrati u Euroligi, ni u Armaniju ni u nekom drugom klubu. Želio bih se zahvaliti Olimpiji na ovom iskustvu tijekom kojeg sam se osjećao kao kod kuće. Još se nisam odlučio hoću li se ostaviti košarke ili ću nastaviti s igranjem u nekom drugom natjecanju. Tu odluku ću donijeti u narednih nekoliko tjedana" - izjavio je Scola u službenom oproštaju od milanskog kluba.

"Luis je veliki šampion i bila je iznimna čast imati ga u svom timu. Tijekom svoje duge karijere pronosio je slavu ovog sporta i promovirao ljudske vrijednosti u koje smo oduvijek vjerovali. Proteklih mjeseci naučio nas je što znači odanost i predanost. Velikom šampionu želimo sve najbolje u nastavku i nadamo se da se vidimo na terenu na idućim Olimpijskim igrama" - dodao je Giorgio Armani ispred Olimpie Milano. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi