Dončić rasplakao Sloveniju: Zaslužuje svu sreću ovog svijeta zbog svoje dobrote

Iznenadio mališane u bolnici

Dončić rasplakao Sloveniju: Zaslužuje svu sreću ovog svijeta zbog svoje dobrote

E. Škorić

Prema pisanju slovenskih portala, sjajni košarkaš Dallas Mavericksa Luka Dončić iznenadio je djecu na ljubljanskoj pedijatrijskoj klinici.

NBA zvijezda je odlučila za blagdane iznenaditi djecu, pa je darovao mališane sa 200 paketića.

Kako piše 24 sata, Luka je spremio bogate paketiće za oboljelu djecu koja će Novu godinu dočekati u bolnici, a u njima su bili upakovani slatkiši, ali prije svega kvalitetne igračke.

Na poklon su svi dobili i potpisanu Dončićevu fotografiju s posvetom, te vestu s kapuljačom ili majicu.

Zvijezda je snimila i video poruku koju je svako dijete moglo pogledati u svojoj bolničkoj sobi.

"Ova djeca prolaze kroz jako teške trenutke. Nadam se da ću im svojom pažnjom donijeti barem malo radosti u ovim jako teškim trenucima za njih. Želim vam da se što prije osjećate i ozdravite i da se vratite onome što volite raditi u životu. Mislim na njih i želim svoj ovoj djeci i njihovim obiteljima sretnu Novu 2022. godinu", poručio je Dončić.

Fotografije možete pogledati na OVOM linku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi