Luka Dončić zaprepastio kilažom: "Opustio sam se previše"
Foto - EPA

Priznao je grešku

Luka Dončić zaprepastio kilažom: "Opustio sam se previše"

M. Šljivak

NBA zvijezda Luka Dončić (22) i ove sezone igra odličnu košarku.

Sjajni Slovenac ubacuje preko 25 poena i ima preko osam asistencija u prosjeku, ali vidljivo je da Luka ima popriličan višak kilograma.

Nakon što je dobio kritike zbog viška kojeg ima, Dončić je priznao da se opustio tokom ljeta i da se nije previše brinuo o kilaži.

"Ljudi će svakako pričati o tome, ali imao sam dugo ljeto i malo više sam se opustio. Nisam brinuo za sebe", rekao je Dončić i dodao je:

"Igrao sam Olimpijske igre, a nakon toga sam uzeo tri sedmice slobodno i opustio sam se previše. Vraćam se polako".

Luka je, prema navodima američkih medija, u trening-kamp došao sa 118 kilograma, odnosno 14 kilograma više nego što je njegova zvanična težina.

Ipak, to se nije odrazilo previše na njegove nastupe koji su i ove sezone zaista fenomenalni.

Top Komentari

King_Kenny
...krme debelo.
1 7
Sve_na_bordo
Ma on je i sa 150 kg najbolji
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi