Luka Dončić fotografijom iz teretane ušutkao kritičare

Dobro se pripremao i za vrijeme karantina

Luka Dončić fotografijom iz teretane ušutkao kritičare

Edmir Škorić

Dok je 'odmarao' u Sloveniji, u jeku pandemije koronavirusa, Luka Dončić je očigledno činio sve da zadrži formu i da ostane na dozvoljenom broju kilograma.

Suprotno je to od onoga što su mnogi mediji u Americi pisali i tvrdili da se košarkaš Dallas Mavericksa ugojio jer se zapostavio tokom boravka u Ljubljani.

Luka se nije oglašavao, ali je novom fotografijom jasno dao do znanja da su te priče bile neosnovane i da izgleda jednako kao i prije karantina.

On se, kao i većina NBA igrača, priprema za nastavak sezone koji je planiran za kraj juna, a podsjećamo da je još u martu prekinuta liga nakon što je Rudy Gobert postao prvi igrač u NBA koji je testiran pozitivno na Covid-19.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi