Mirjam: Luka neće ostati u Sjedinjenim Državama, uvjerena sam

Kada završi karijeru, vratit će se u Sloveniju

Mirjam: Luka neće ostati u Sjedinjenim Državama, uvjerena sam

E. Škorić

Mirjam Poterbin, majka Luke Dončića, govorila je o tome šta će i gdje biti njen sin nakon što okonča NBA karijeru.

Dončić ima samo 21 godinu i pred njim su godine uspješne NBA karijere ukoliko ne bude nepredviđenih problema, a njegova majka Mirjam otkriva da će se, po okončanju iste, vratiti kući u Sloveniju.

"Dok igra u NBA, bit ću s njim u Sjedinjenim Državama jer sve ostale stvari radimo zajedno. Da, bit će siguran. Ali mislim da će Luka biti u Sloveniji sljedeći dan nakon što završi karijeru. Sigurna sam da neće ostati. Vezan je za Sloveniju, što je zaista lijepo. Ljubljana je njegov grad, a Slovenija njegova država", rekla je Mirjam, pa je dodala:

"Također, bio je najsretniji tokom karantina jer je mogao da se vrati kući".

Luka je s 15 godina otputova u Madrid gdje je igrao za Real prije nego je završio u NBA ligi i trenutno je jedna od najvećih zvijezda lige i predvodnik Dallas Mavericksa.

Top Komentari

Penderinos
Dobra mama
1 2
Keno
koja slika Skoricu xD
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije