Slovenci tvrdili da se Dončić ugojio tokom karantina, a on ih fantastično demantovao

Radi više nego ikad

Slovenci tvrdili da se Dončić ugojio tokom karantina, a on ih fantastično demantovao

E. Čaušević

Prošle sedmice pojavila se velika polemika u slovenskim medijima oko Luke Dončića.

Slovenski košarkaš početkom pandemije odlučio se vratiti u Sloveniju gdje je htio biti sa svojoj porodicom i nije se oglašavao u javnosti. No, prije desetak dana slovenski mediji objavili su da Dončić nije baš trenirao tokom pauze.

Oni su objavili da je Dončić dobio na težini, te da sada ima problem s viškom kilograma. Međutim, to su Dallas Mavericksi demantovali, a sada je isto uradio i Dončić.

Na drušvenim mrežama objavljena je fotografija na kojoj Dončić trenira u teretani i jasno je da je priča o višku kilograma izmišljena. Sezona u NBA ligi se nastavlja krajem narednog mjeseca, a čini se da je Dončić itekako spreman za nove izazove.

Luka Doncic, the Dallas Mavericks base, works out in the gym.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi