Luka Dončić frustriran: Niko se nikada nije ovako loše ponašao prema meni

Slovenac doživio neugodnost

Luka Dončić frustriran: Niko se nikada nije ovako loše ponašao prema meni

S. Pašalić

U noći sa ponedjeljka na utorak izabrani su najbolji pojedinci NBA lige za prošlu sezonu.

Giannis Antetokounmpo, koji je sjajno igrao u dresu Milwaukee Bucksa je izabran za MVP-a, dok je Luka Dončić očekivano izabran za najboljeg rookieja.

Nakon završetka ceremonije Dončić se sa porodicom zaputio u Sloveniju, ali je imao dosta problema koje mu je napravila aviokompanija u kojoj je rezervisao karte.

"Nikad me prije neka aviokompanija nije ovako loše tretirala. Rezervirao sam karte u business klasu za sebe i svoju porodicu, ali Lufthansa ih nije ispoštovala. Prebacili su nas u ekonomsku klasu, nemam pojma zašto, i vratili nam samo 20 posto novca od karata za business klasu. Hvala!" napisao je ogorčeni Dončić.

Dončić je s namjerom ubacio ime aviokompanije u svoj tvit, a nakon toga je dobio odgovor: "Hej, Luka. Žao mi je zbog tvog nedavnog iskustva. Možeš li nam, molim te, u DM poslati svoj booking code".

Top Komentari

Edy
aaaa bas mi ga je zao morao jadnik da sjedi s obicnim ljudima,kako li je samo izdrzao.
20 1
Hep333k
Kako je samo lose istretiran. Zivotna trauma. Kamen bi zaplakao. Izdrzi Luka ljudska gromado!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi