Luka Dončić iznenadio Amerikance potezom nakon poraza
Foto - EPA

Ne voli gubiti

Luka Dončić iznenadio Amerikance potezom nakon poraza

Midhat Šljivak

Luka Dončić iznenado je američke novinare potezom nakon domaćeg poraza od Denver Nuggetsa.

Mavsi su izgubili dobijeni meč, a Luka je ostao bez poena u posljednjoj dionici ovog meča, a to ga je uz poraz očigledno dobro isfrustriralo.

Zato su američki novinari nakon utakmice ostali bez izjava. Slovenac nije želio ništa da kaže i za poraz je okrivio samo sebe, a takav potez je iznenadio Amerikance.

Ovo mu je drugi put ove sezone da tako nešto napravi nakon poraza i očigledno da mu gubljenje utakmica veoma teško pada.

Meč je Dončić završio sa 27 poena, 10 asistencija i devet skokova, no to Mavsima nije bilo dovoljno da dođu do trijumfa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi