Navijači su uzalud glasali

Luka Dončić je pokraden!

6

Komentari (6)

king11
"Veliki broj navijača je izrazio veliko nezadovoljstvo putem društvenih mreža. Smatraju da je Dončić pokraden za startnu petorku, ali on još uvijek ima šansu završiti u Charlotteu, ali kao rezerva." kakvom sad Charlotteu ???
spidic
All-Star se odrzava u Charlotteu.
roki-rokic
Kako to pokraden,ne lupajte bez veze kada su pravila jasna u odabiru startera.
Haroni
Ova Sanja mora da je sestra od Luke. Ocigledno joj nije dovoljno da joj je burazer sve nagarde pokupio. Da Brada nije medju petorkom odrekao bi se NBA
eye of the tiger
uz dužno poštovanje prema Dončiću ali sa Hardenom se ne može porediti.
Zaštita Identiteta
Uz dužno poštovanje i tebi, ali Dončić i Harden nisu uopće bili konkurencija na glasanju (Harden je GUARD, a Luka FRONTCOURT). Ipak mislim da ćemo se složiti da se trenutno Luka ne može porediti ni sa Le Bronom, ni Kevinom Durantom, a bgm ni sa Paul Georgeom - možda jednog dana bude bolji od svih njih, ali to nije danas.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.