Amerikanci u šoku zbog majice u kojoj se pojavio Dončić: "Sve što trebam su suho meso i rakija"

Majica koju je nosio u centru pažnje

Amerikanci u šoku zbog majice u kojoj se pojavio Dončić: "Sve što trebam su suho meso i rakija"

E. Čaušević

Košarkaši Dallas Mavericksa poraženi su sinoć na svom parketu od Charlotte Hornetsa sa 117:109, a ponovo se u centru pažnje našao Luka Dončić zbog nevjerovatne majice koju je nosio prije i nakon sinoćnjeg meča.

Dallas pred svojim navijačima u American Airlines centru nije uspio da dođe do nove pobjede jer je Charlotte odličnom igrom u prvom poluvremenu uspio steći prednost koju domaći nisu mogli nadoknaditi do kraja.

Najefikasniji na parketu sinoć bio je Luka Dončić koji je bio veoma blizu triple-double učinka, ali ni to nije pomoglo ekipi Dallasa da izbjegne poraz u ovoj utakmici.

Dončić je meč protiv Charlottea završio sa 34 poena, deset skokova i osam asistencija, no sve to bilo je u sjeni zbog njegovog iznenađujućeg stajlinga sinoć.

Slovenac je znao iznenaditi već javnost neobičnim dolascima na utakmice, ali čini se da je sinoć prešao na neki drugi nivo.

Dončić je izabrao zanimljivu majicu za sinoćnji dolazak na utakmicu, a Amerikancima u prvi mah uopšte nije bilo jasno šta piše na majici koju nosi košarkaš Dallasa.

Oglasi

No, nakon što su im preveli šta na njoj piše mnogi su ostali u čudu i poručili da je Dončić ovaj put prevazišao sam sebe. Iako sve izgleda dosta simpatično bilo je i onih koji nisu oduševljeni potezom zvijezde Mavericksa.

"Sve što trebam su suho meso i rakija", pisalo je na majici koju je sinoć nosio Dončić.

Pojedini fanovi su na društvenim mrežama komentarisali da su zabrinuti zbog Dončićevog ponašanja u posljednje vrijeme, te da smatraju da on ima sigurno nekih privatnih problema zbog kojih se tako ponaša.

"Nisam viđao Luku Dončića ranije u takvom izdanju. Nešto ozbiljno mu se dešava van parketa, te ima trenutno težak teret na svom srcu. Mislite da NBA superzvijezda ima sve što želi i da mu je posao da igra košarku, a u stvarnosti nosi se sa bolom kao i svi mi", jedan je od komentara na Twitteru.

Prije ove utakmice objavljeno je i da je Dončić kažnjen s čak 35.000 dolara jer je tokom meča Dallasa i Golden Statea gestikulirao sudijama da su potplaćene, a NBA zbog toga nije imala milosti prema njemu.

Top Komentari

HamzaVojvoda
dobro je bolje suvo meso nego slaninica
3 0
Adrian
Yebi ih Luka.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi