Nakon večerašnjeg poteza Luke Dončića svaka riječ je suvišna
FOTO: EPA

Čovjek!

Nakon večerašnjeg poteza Luke Dončića svaka riječ je suvišna

H. Zilić

Strašna tragedija u Beogradu u OS "Vladilsav Ribnikar" potresla je cijelu regiju, ali i Evropu. Nema čovjeka koji ne osjeća tugu nakon masakra koji se dogodio u glavnom gradu Srbije.

Saućešće porodicama nastardalih mališana izrazio je i Luka Dončić.

Pored toga, Dončić se odlučio i na ljudski potez koji jednostavno ostavlja bez riječi.

NBA zvijezda odlučila je plati sahrane za nastradalu djecu i savjetovanje za tugu za drugove i osoblje.

Povodom svega Dončić se oglasio na Twitter nalogu.

"Zbog tragedije i izgubljenih dječijih, nevinih života moje srce je slomljeno! Moje misli su sa porodicama žrtava i cijelom nacijom.

Oglasi

Moja fondacija, povodom ovog teškog i nemilog događaja, pruža podršku svim porodicama, učenicima i nastavnicima osnovne škole Vladislav Ribnikar", napisao je Dončić.

Dončić je još jednom pokazao svoju veličinu i van parketa.

Nije tajna da je reprezentativac Slovenije jedan od najomiljenijih sprotista u regiji, a nakon ovog poteza zadobit će još više poštovanja.

Strašna tragedija u Beogradu ujedinila je regiju, a očekuje se da i ostale sprotske zvijezde sa Balkana ponude pomoć roditeljima i porodicama nastradalih učenika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi