Luka Dončić se oglasio na Twitteru: San je postao stvarnost

Izabran kao 3. pik prve runde

Luka Dončić se oglasio na Twitteru: San je postao stvarnost

Slovenki košarkaš Luka Dončić izabran je sinoć kao 3. pik prve runde NBA drafta od strane Atlanta Hawksa, pa je odmah trejdovan u Dallas Maverickse. 

Treba odmah reći da se i prije drafta predviđalo da će dragulj slovenske košarke i MVP finala Eurolige iz prošle sezone biti izabran kao treći pick, a nakon drafta Dončić je iskoristio priliku da se oglasi na Twittteru.

"San je postao stvarnost. Jedva čekam da pokažem Dallas Mavericksima ono za šta sam sposoban", napisao je Dončić.

Lukli mnogi predviđaju blistavu karijeru i smatraju da može napraviti velike rezultate u najjačoj ligi svijeta nakon što je u Evropi osvojio apsolutno sve što se osvojiti moglo i pobrao brojne individualne nagrade.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi