Asmir Begović bodri Musu na NBA draftu u New Yorku

Bh. golman je sigurno velika podrška

Asmir Begović bodri Musu na NBA draftu u New Yorku

E. Čaušević

NBA draft održava se večeras u New Yorku, a bh. javnost pomno prati kako će proći Džanan Musa i Ajdin Penava koji su se prijavili na draft.

Ceremonija NBA drafta koji se održava u New Yorku lagano počinje, a svi s nestrpljenjem čekaju da vide ko će biti prvi pik kojeg bira Phoenix Suns. Naravno, ljubitelje košarke u Bosni i Hercegovini najviše interesuje koji klubovi će izabrati naše košarkaše Musu i Penavu.

Musa se predviđa da bi mogao biti izabran u prvoj rundi drafta, a naš najbolji mladi košarkaš ranije je izjavio da želi ostati u NBA, te da se ne želi vraćati u Evropu. Podršku u ovoj važnoj večeri za našeg mladog košarkaša odlučio je pružiti i bh. golman Asmir Begović.

Begović se također nalazi u dvorani u kojoj se održava NBA draft, a naš reprezentativac iskoristio je priliku da se uslika sa Musom i Lukom Dončićem za kojeg se također špekuliše da bi mogao biti prvi pik.

Promo

Top Komentari

Laokon
Pakuj kofere musadzija,gonjaj loptu po bosni, nie ovo zatebe hehe
2 29

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi