Shaq počeo učiti i slovenski jezik, a Dončić poručio: "Kasnije ću te naučiti neke psovke"

U NBA ligi nikada nije dosadno

Shaq počeo učiti i slovenski jezik, a Dončić poručio: "Kasnije ću te naučiti neke psovke"

Endin Čaušević

Luka Dončić sinoć je vodio Dallas Maverickse do nove pobjede u prvoj rundi play offa protiv Utah Jazza.

Dallas je uspio da pobijedi sa 102:77 i povede sa 3:2 u ovoj seriji, a briljirao je sjajni Luka Dončić koji se tek vratio na parket nakon povrede.

Slovenac je završio meč sa 33 poena, a uz to dodao je još 13 skokova i pet asistencija. Košarkaši Utaha na sve načine pokušali su zaustaviti Slovenca, ali na kraju nisu uspjeli.

Dončić je nakon meča dao izjavu i za TNT, a u studiju je ponovo bio i legendarni Shaquille O'Neal. On je poznat da voli učiti riječi stranih jezika, a ovaj put na red su došli Slovenci.

Shaq je pitao Dončića da ga nauči kako da na njegovom jeziku kaže "dobar posao" što je košarkaš Dallasa bez problema objasnio.

"Zelo dobro brate, Zelo dobro", pričao je Shaq, a Dončić je potom dodao: "Naučit ću te neke psovke kasnije".

Top Komentari

user1595066044
Odkud slovencima psovke?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti