Dončić za 300.000 dolara kupio tenk i došao na utakmicu, radnicima u dvorani ništa nije bilo jasno

Slovenac otišao korak dalje

Dončić za 300.000 dolara kupio tenk i došao na utakmicu, radnicima u dvorani ništa nije bilo jasno

E. Čaušević

Luka Dončić sinoć je ponovo sve ostavio bez teksta zbog automobila s kojim se pojavio u American Airlines Centru pred okršaj Dallas Mavericksa i Atlante Hawks, a svi su ostali u čudu kada su vidjeli iz kakvog tenka je izašao Slovenac.

Dončić i ove sezone igra u nevjerovatnoj formi i oduševljava svojim igrama u dresu Dallasa, ali Slovenac nije samo zbog sjajnih partija u centru pažnje javnosti jer je ove sezone očito odlučio da se potrudi i oko svojih dolazaka u dvoranu.

Prije nekoliko sedmica iznenadio je sve kada je došao u dvoranu obučen kao kauboj, ali ovaj put Dončić je otišao korak dalje.

Pred sinoćnji meč Dallasa i Atlante svi su pričali samo o automobilu kojim je Dončić došao u dvoranu i u početku nikome nije jasno bilo ko se nalazi za volanom, a kada su vidjeli Slovenca počeli su se smijati.

Naime, zaposlenici American Airlines Centra u Dallasu su bili u šoku kada su vidjeli da je tenk ušao na parking ove dvorane jer ovu vrstu vozila većinom koristi samo vojska i nije im bilo najjasnije šta se dešava.

No, kada su vidjeli da je iz vozila izašao Dončić počeli su se smijati jer je Slovenac postavio neke nove standarde kada su u pitanju dolasci na utakmice.

Oglasi

Dončić je odlučio da na sinoćnji meč dođe u pravom tenku, a riječ je o vozilu Jeep Apocalypse 6x6 kojeg većinom koristi vojska i ne viđa se baš često da ljudi s njim dolaze na utakmice.

Američki mediji prenose da ovaj automobil koji se pravi po specijalnoj narudžbi košta oko 300.000 dolara i očito je da je Dončić izdvojio taj novac da ovu zvijer ima u svojoj garaži, te se odlučio time pohvaliti.

   Jeep Apocalypse 6x6 koji košta čak 300.000 dolara sada je u vlasništvu Luke Dončića

Dončić je zaista u stilu stigao na sinoćnji meč, a svoju predstavu nastavio je i na parketu jer je ponovo bio odličan.

Dallas je na kraju poražen od Atlante sa 130:122, ali je Dončić ponovo odigrao odličnu utakmicu i bio je na korak od trible-double učinka. Slovenac je meč završio sa 32 poena, deset skokova i osam asistencija.

Top Komentari

topnik1980
Preseravanje
6 0
Galacticosi
Svako moz3 da radi sta hoće ,ali malo je ono glupo
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije