Luka Garza odigrao još jednu nevjerovatnu partiju

Kakva utakmica potencijalnog bh. reprezentativca

Luka Garza odigrao još jednu nevjerovatnu partiju

E. Dindić

Novu fenomenalnu partiju u dresu Iowa Hawkeyesa odigrao je potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine Luka Garza. 

Stasiti centar koji ne krije želju da igra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine u pobjedi svog univerziteta nad Iowa State Cyclonesima rezultatom 105:77, ubacio je 34 poena.

U prvom poluvremenu imao je samo devet poena. Međutim nastavak susreta donio je pravu eksploziju ovog košarkaša, gdje je sam postigao 25 poena, šutirao bez promašaja te na kraju susret završio sa 34 poena za samo 17 minuta provedenih na parketu.

Na kraju je imao samo jedan promašaj iz igre (13/14), te odveo svoj tim do pete pobjede u sezoni uz isto toliko odigranih utakmica.

Luka Garza finished with 34 points in 17 minutes tonight 🔥 Shot 10-10 and scored 25 in the second half alone. Big time buckets.

Posted by Bleacher Report on Friday, December 11, 2020

Top Komentari

bavarac88
Bravo majstore,mada za nase primitivce da si najbolji na svijetu naci ce se budale koje ce te blatit sta god da uradis.Samo naprijed i pomozi repki
11 2
demar
vec strasan igrac, a dogodine iste brojke i u NBA
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi