Luka Garza nastavio s nevjerovatnim nastupima u NCAA ligi

Novi double-double

Luka Garza nastavio s nevjerovatnim nastupima u NCAA ligi

Midhat Šljivak

Luka Garza nastavlja sa fantastičnim nastupima za univerzitet Iowa.

Iako su Hawkeyes iznenađujuće poraženi na svom parketu od Purduea 77:68, Garza je ponovo dizao publiku na noge i ponovo je bio fantastičan.

Za 38 minuta na parketu bh. košarkaš je ubacio 26 poena, imao je 12 skokova, te po četiri blokade i ukradene lopte.

Garza je tako nastavio niz sjajnih nastupa. Ovo mu je već petnaesta uzastopna utakmica u kojima ubacuje 20 i više poena, a trenutno je na prosjeku od 23.7 poena i 9.9 skokova po meču.

Luka je trenutno peti strijelac NCAA lige i iz utakmice u utakmicu igra sve bolje i bolje.

Top Komentari

starmac
Pa što niko nerazgovara sa momkom.Šta pišete bez veze o momku,bolje pišite koga ste kntaktirali od saveza dali znaju za momka kako igra i hoće li igrat za BiH.
1 0
dinass
Ma garant je Bosnic ili Avdic to uradio ali ne zele da dizu paznju jer kad nekog neko zeli odmah i drugi krenu da ga posmatraju
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi