5

Komentari (5)

Slana_carsija
Da se ne lazemo, nemamo mi ništa. Sulejmanovic se borio za bh pasos da bi sada bio izostavljen sa spiska, radi Avdica. Mi imamo balvane u savezu koji nisu mogli srediti da Garza bude domaći igrac
DOKTOR_GAZ_
Ne lazimo se. Izgubit cemo MOMKA zbog papira, i ne pozivanja, te nepotrebno FORSIRANJE DA MORAMO imati CRNCA u ekipi..umjesto Robertsona, Gartza treba igrati..poziciju Playa mogu pokrivati drugi igraci..
user1666374721
Nisam vjerovao da cu se s tobom nekad složiti ali eto i to se događa, potpisujem komentar.
user1666374721
Šta koristi kad mu sljedeću utakmicu nece dati ni sekunde, to smo već imali prošli put, a momak rastura, treba se zahvaliti Robertsonu i forsirati Camparu na poziciji playa, a dati šansu Luki, može momak igrati na svim pozicijama, koliko se borio da dobije pravo igranja za našu reprezentaciju, zaslužuje bar kao naturalizovani igrač, mi boljeg pucača trojki nemamo, a koristan je u svim drugim segmentima igre, zovite ga već sad.
Tas14
Tako je majstore!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.