Luka Igrutinović: Ispraviti pogreške iz Vogošće
Pred košarkašima bh. prvaka jedna je od najbitnijih utakmica u dosadašnjem tijeku prvenstva.

Bek Zrinjskog pred gostovanje HKK Široki

Luka Igrutinović: Ispraviti pogreške iz Vogošće

U drugom kolu Lige za prvaka košarkaši Zrinjskog neugodno su iznenadili svoje navijače izgubivši utakmicu u dvorani "Amel Bečković" protiv KK Vogošća nakon što su u jednom trenutku vodili čak i 19 poena razlike.

Prilika za popravni ispit stiže već sutra kada u goste Mostarcima stiže lider prvenstva mlada i poletna momčad HKK Široki. Novo-staro pojačanje Zrinjskog Luka Igrutinović pred gostovanje lidera rekao je slijedeće:


"Poslije poraza u Vogošći imali smo dva dana da ispravimo stvari koje smo loše radili, da se uigramo i da u što boljem raspoloženju dočekamo ekipu Širokog. Očekuje nas ekipa koja nije slučajno na prvom mjestu, ali vjerujem da uz maksimalnu koncentraciju i požrtvovanost možemo doći do bitnih bodova. Pozvao bih navijače da dođu u što većem broju i da nam uz glasnu podršku s tribina budu dodatni vjetar u leđa".

Utakmica između Zrinjskog i Širokog igra se sutra u 20:30h u dvorani na Bijelom Brijegu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi