Aleksandar Todorović: U goste idemo neugodnoj ekipi ali nas zanima samo pobjeda

HKK Zrinjski u 2. kolu Lige za prvaka gostuje u Vogošći

Aleksandar Todorović: U goste idemo neugodnoj ekipi ali nas zanima samo pobjeda

Košarkaši mostarskog HKK Zrinjski na sjajan su način otvorili Ligu za prvaka razbivši na svom parketu u subotu momčad tuzlanske Slobode.

Pojačani Robertom Rikićem i Lukom Igrutinovićem Mostarci su uvelike dobili na rotaciji te protiv Slobode nije bilo nikakvih problema u igri i zabilježena je sigurna pobjeda. Zrinjski sutra u goste ide neugodnoj momčadi Vogošće koja je doigravanje otvorila porazom od HKK Široki na svom parketu.

Da ekipu aktualnog bh. prvaka sutra u Vogošći ne očekuje lak zadatak svjestan je i Aleksandar Todorović, jedan od onih košarkaša koji je na svojim plećima iznio dosadašnji dio sezone. Srbijanski centar je za SportSport.ba najavio sutrašnji susret:

"Idemo u goste veoma nezgodnoj ekipi" - rekao je Todorović i dodao: - "Oni igraju rasterećeno bez velikog pritiska i takve utakmice mogu da budu veoma teške ako ne shvatimo utakmicu na pravi način. Želimo nastaviti sa pobjedama, ne smije biti opuštanja i idemo po nove bodove".

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Protiv Slobode smo odigrali jako dobro kako u odbrani tako i u napadu. Ispoštovali smo sve što je trener tražio od nas i problema nije bilo. Kontrolirali smo utakmicu svih 40 minuta a posebno nas raduje što su se novi igrači Rikić i Igrutinović sjajno uklopili. U njima dvojici smo dobili velika pojačanja za preostali dio sezone" - kazao je Todorović za SportSport.ba pred sutrašnju utakmicu Vogošće i Zrinjskog. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi