Luka Igrutinović ponovno u HKK Zrinjski

U Mostar dolazi iz subotičkog Spartaka

Luka Igrutinović ponovno u HKK Zrinjski

Luka Igrutinović ponovno će odjenuti dres HKK Zrinjski, potvrđeno je danas iz redova aktualnog bh. prvaka. 

Igrutinović je u mostarski klub došao polovicom prošle sezone i na kraju se prometnuo u jednog od najbitnijih košarkaša u osvajanju povijesne titule prvaka Bosne i Hercegovine. 

Igrutinović i klub početkom ove sezone nisu našli zajednički jezik pa se Igrutinović vratio u subotički Spartak s kojim je do sada igrao u prvoj ligi Srbije s prosjekom od 14,5 poena te po 4,7 skokova i isto toliko asistencija po susretu.

Igrutinović će skoro biti na raspolaganju treneru Vlašiću dok se drugo pojačanje Plemića, Igokein centar Robert Rikić na treningu očekuje još danas. Početak Lige 6 još nije obznanjen budući da je sarajevskim Sparsima dozvoljeno da završe s doigravanjem u ABA 2 ligi nakon čega će biti određena satnica. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi