Magic Johnson: Moji Lakersi bi počistili Warriorse

Tako smatra Magic

Magic Johnson: Moji Lakersi bi počistili Warriorse

Finalna serija NBA lige uveliko je počela, a košarkaši Golden State Warriorsa već vode sa 2:0 protiv Cleveland Cavaliersa.

Legendarni košarkaš Los Angeles Lakersa Magic Johnson poručio je prilikom gostovanja u jednoj emisiji da bi 'njegovi' Lakersi počistili Warriorse jer su 'premali'.

"Moji Lakersi bi pobijedili Warriorse. Vjerovatno bismo ih 'počistili'. Oni su premali", prokomentarisao je legendarni košarkaš Lakersa. 

Podsjetimo, on je u karijeri osvojio 5 titula, a čak u 12 navrata bio je sudionik All Star utakmica. Tri puta je bio MVP regularnog dijela, a isto toliko puta i najkorisniji igrač finala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi