Magija čudesnog Slovenca ne prestaje: Luka Dončić razmontirao Warriorse!
Foto - Dallas Mavericks

Triple-double sjajnog košarkaša

Magija čudesnog Slovenca ne prestaje: Luka Dončić razmontirao Warriorse!

M. Šljivak

Luka Dončić odigrao je još jednu maestralnu partiju u dresu Dallas Mavericksa.

Čudesni Slovenac zaustavio je niz pobjeda Golden State Warriorsa (pet utakmica) i odveo je Mavse do trijumfa rezultatom 141:121.

Dončić je za 30 minuta na parketu demolirao Warriorse. Uspio je doći do triple-doublea sa učinkom od 31 poena, 15 asistencija i 12 skokova i uz šut od 50 posto.

Zaista još jedna nestvarna noć magičnog Slovenca koji je imao dobru pomoć u Timu Hardawayu (25 poena) Porzinisu sa 18 i Curryju sa 17 koševa.

Sa druge strane kod Warriorsa uzaludno je bilo 35 poena DeAngela Russela, pa je tako stao pozitivni niz aktuelnih viceprvaka.

Promo

Top Komentari

Chupy
Pa ubica, faker, samo paraj momak :)
6 0
ragnarrsonn
Zasto ne pisete o Smailagicu ?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi