Trener Vršca nakon meča

Maksimović nakon poraza: Rezultat nije mjerilo onoga što smo vidjeli na parketu

Košarkaši Vršca poraženi su večeras na Grbavici od Sparsa sa 67:54 u okviru ABA 2 lige.

Trener gostujuće ekipe Branko Maksimović nije zadovoljan rezultatom i poručuje da to nije pravo mjerilo onoga što se dešavalo na parketu. 

"Pa mislim da rezultat ne prikazuje realno stanje. Bez obzira na kvalitet Sparsa mislim da smo mi ovaj meč sami izgubili. Imali smo 13 promašenih zicera. Imamo promašenih 5 penala. Da smo bili malo pametniji, mogli smo ovaj meč dobiti", rekao je Maksimović i nastavio:

"Mi smo mlad tim, još ćemo mijenjati roster, treba nam vremena. Pojačat ćemo se, ja ne brinem da ćemo ostati u ovoj ABA 2 ligi, to nam je primarni cilj. Mislim da smo po budžetu najlošiji u ovoj ligi, ali to nije mjerilo, već ono na terenu".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi