Marcus Morris u Clippersima

Na Istočnu obalu seli Moe Harkless

Marcus Morris u Clippersima

Los Angeles Clippersi danas su tradeom koji su napravili s New York Knicksima u svoje redove doveli krilo Knicksa Marcusa Morrisa. 

Marcus Morris ove je sezone najbolji strijelac New York Knicksa koji igraju još jednu razočaravajuću sezonu. 

Kako jedan od najupućenijih novinara kada je u pitanju NBA liga Shams Charania kaže, put New Yorka će krenuti Moe Harkless i još neki igrači ili pickovi s budućih draftova, a kako dodaje, pregovori oko toga još uvijek traju. 

Clippersi dodavanjem još jednog sjajnog strijelca u rotaciju jasno daju do znanja da je glavni cilj u ovoj sezoni ništa drugo no naslov prvaka NBA lige, a u NBA u idućih nekoliko sati možemo očekivati još nekoliko jačih tradeova poput ovoga ili onog nerazumnog poteza Rocketsa koji su tradeovali jedinog centra u ekipi Clinta Capellu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti