Avenida se oprostila od Marice Gajić

Bh. reprezentativka napušta španski klub

Avenida se oprostila od Marice Gajić

H. Zilić

Košarkaška reprezentativka Bosne i Hercegovine Marica Gajić u budućnosti neće nositi dres španske Avenide.

Ovo je potvrdio i aktuelni prvak Španije i viceprvak Evrope objavom na svom zvaničnom Instagram profilu.

"Da bi stvarali novu budućnost, morate početi sa najtežim trenucima, a to su rastanci. Klub potvruđuje da Marica Gajić neće više nositi naš dres. Marica je i pored pvoreda bila veliki borac i puno je dala našoj ekipi. Davala je maksimum na treninzima, utakmicama i hvala joj velika za sve. Mari, sretno u budućnosti!", stoji u saopštennju Avenide.

Marica Gajić će na predstojećem Eurobasketu biti jedna od vodećih uzdanica naše košarkaške reprezentacije. Naše djevojke su sjajno odigrale kvalifikacije i sigurno ćemo tražiti i svoj u šansu među najboljim ekipama Starog kontinenta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi