Marjanović: Razmišljajte o mečevima kod kuće

NBA igrač dao savjet bivšim saigračima

Marjanović: Razmišljajte o mečevima kod kuće

D. Vejo

Nekadašnji igrač Crvene zvezde a sada San Antonio Spursa, Boban Marjanović uputio je nekoliko riječi podrške pred večerašnji meč četvrtfinala Eurolige koji crveno-bijeli igraju u Moskvi protiv ekipe CSKA.

Gorostasni centar nije zaboravio svoj bivši tim. Pomno prati svaki uspjeh crveno-bijelih, pa tako je i ovaj put uz riječi podrške dao vjetar u leđa pred istorijski meč njegovog sada već bivšeg kluba.

"Zvezda igra veoma dobru košarku ove sezone. Svi znamo kakva je ekipa CSKA. Predvođeni su Teodosićem i De Colom koji su fantastični pojedinci. Ali mi imamo šanse. Znam da Zvezda ukoliko odigra bez pritiska može ostvariti povoljan rezultat. Mada, svoje šanse mi trebamo tražiti u Areni i pred svojom publikom", rekao je za inostrane medije centar Spursa, Boban Marjanović.

Meč četvrtfinala Eurolige između CSKA i Crvene zvezde Telekom igra se večeras od 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi