14

Komentari (14)

ek76
Statistika cesto vara, pogledaj samo triple doubles od Westbrooka zadnji par godina, vise se brinuo da ima triple double nego da njegov team pobijedi...
DadiG
Halo novinar, raspitaj se malo prije nego što nešto napišeš i objaviš. Cuban je kupio Dallas Mavericks kada je Dirk već igrao za njih. Kako ga je onda on mogao dovesti u tim?
ek76
Nowitzki je legenda, igracina, ima prsten i MVP lige je bio, bilo mi je uzivanje gledat ga 20 sezona u NBA. Ali i Doncic ce sigurno biti igracina... i Doncic je to vec i pokazao I mislim ako ne bude imao veci povreda, mislim za 3-4 godine moze se borit za prsten.
makelele
Moci ce se oni vec od 2022. boriti za NBA titulu, ako im se pridruzi Giannis...
Err
Dečko je jedan obični tv marketinški igrač. Da nije bijelac niko ne bi ni obraćao pažnju na njega jedan od najgorih šutera lige sa 31% procentom za 3. Igrač koji je dobar za show. Počeo je sezonu nestvarno, ali onda kad su ga ga ozbiljnije shvatili brojke i procenti su mu značajno pali. Sumnjam da može prestići Dirka.
LOLLOL
Nemas ti druze pojma bez uvrede. Ovo sto Luka radi je vidjeno samonpar putau historiji kosarke. Trice lose suta jos uvijek jer suta puno suludo teskih suteva, ali tehnika suta je fantasticna plus voli uzimat vazne suteve i postajace samo bolji i bolji. On ima 20 godina dane zaboravimo tako da je rijec o djetetu. Onaj pregled igre i pasovi, kontrola, snagau duelu, bezobraznost, kreativnost... Ima potencijal daudje u top 10 ikad bez trunke pretjerivanja
Zulfikar
Kakav Nowitzki, Doncic ima sansu da bude najbolji bijeli igrac ikada i odma rame uz rame sa Jordanom. Ovo nisu napuhavanja niti suplje nego matematicka cinjenica, ukoliko ga velike povrede postede na dobrom putu je da to ostvari.
TOTTI10
Nemoj lupati gluposti Zulfikar...ne mogu Brajanta da uporede sa Jordanom a ne Doncica! A Dirk uz Birda najbolji bijeli igrac
Zulfikar
Ne lupam druze govorim ti cinjenice i kazem da je na dobrom putu da to postane. Uzmi njegovi statistiku i vidjet ces da nije suplja dakle prve dvije sezone vidi brojke daleko su bolje nego to je imao to Dirk prvije dvije godine i u tom segmentu je odma iza Jordna jer nije zapamceno da klinac od 19+ godina koliko je imao kada je dosao u NBA igra na tom levelu pogotovo kada uzmemo jos u obzir da je iz Evrope. Ovo nisu moje rijeci nego NBA analiticara i zvijezda. Doncic je umjenik, sa 19,20 godina vec rusi rekorde i spominje se u kontekstu Jordana, Oscara Robertsona, itd. Kada smo kod Nowitzkog i da je rame uz rame sa Birdom jeste mozda odma iza Birda na pziciji power forwarda ali staviti ga ispred Jerry westa, John Havliceka, Pistol Peta je suludo.
Err
Danas 28 poena u prosjeku je kao nekad 21
Zulfikar
To nikako nije tacno jer prije 79-te nije bilo trica
makelele
pa ako bude bolji od dirka, bice onda i najbolji bijeli igrac u povijesti, jasna matematika
Zulfikar
Ocito je da nisi nikada gledao Larry Bird-a...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.