Marko Ljujić novi član Zrinjskog

Pojačanje za Zrinjski

Marko Ljujić novi član Zrinjskog

HKK Zrinjski angažovao je novo pojačanje za sljedeću sezonu.

Za mostarski klub u narednom periodu će nastupati Marko Ljujić. Radi se o centru koji je rođen 21. aprila 1990. godine u Mojkovcu, a u Zrinjski dolazi iz KK Ibar Rožaje. 

U prethodnoj sezoni Ljujić je proglašen za najboljeg igrača (MVP) ligaškog dijela u crnogorskom prvenstvu, gdje je u 27 utakmica ostvario 522 indeksna poena.

"Izuzetno mi je drago što sam došao u Zrinjski. Nadam se da ću dosta doprinijeti klubu svojim igrama u narednoj sezoni. Mnogo dobra stvar je što pored domaćeg prvenstva igramo i u ABA 2 ligu", kazao je Ljujić

U karijeri je nastupao još za Stockholm Eagles, KK Centar, KK Sutjeska, KK Teodo Tivat, KK Jedinstvo, KK Varda.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Marko će se ekipi priključiti u srijedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi