5

Komentari (5)

SarajevoFC
E moj Neno, dovoljno je samo reći: SDA
Zeleni_zub
Kaže Neno: "Zato mislim da je kucnuo zadnji čas da se svi ujedinimo, zaboravimo na stvari koje truju nas i ovo društvo, sve ono što nas je otrovalo i dovelo naš tim – Bosnu – na samrtnu postelju. Da zaboravimo političke opcije, izbore i strane."... Znači, on isto misli da su Bosnu ugasila neslaganja političkih opcija i činjenica da se radilo o političkom, a ne sportskom projektu u zadnjih 15tak godina.
Realist
Ovaj ko ovi iz Vrapčića što samo nabrajaju davnu prošlost a nikako ne pričaju o greskama u zadnjih 10 godina
starmac
Tako je NENO.Mostarac sam i odrastao sam uz BOSNU.Nemogu zamisliti da SARAJEVO grad može dozvoliti da jedan EVROPSKI PRVAK i ponos BiH se ugasi i propadne.Pomoć odmah i tražiti krivce za nagomilane dugove.BOSNA to je naša ljubav.
Grohot
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.