Šta se dešava s igračima Portlanda? CJ McCollum slomio stopalo

Nakon Nurkića, još jedan igrač povrijeđen

Šta se dešava s igračima Portlanda? CJ McCollum slomio stopalo

E. Škorić

Iz Portland Trail Blazersa saopštili su da njihov košarkaš CJ McCollum ima težu povredu stopala.

McCollum je doživio frakturu lijevog stopala, pa će pauzirati nekoliko sedmica, najmanje četiri, a povredu je zadobio u subotu tokom meča protiv Atalnte Hawksa.

McCollum je naravno jedan od glavnih igrača TrailBlazersa sa prosjekom od 26,7 poena i pet asistencija.

Ovo će teško pasti Portlandu koji je ranije ostao bez Jusufa Nurkića, koji je protiv Indiane nedavno slomio zglob ruke i bit će neko vrijeme nedostupan.

Rodney Hood zauzeo je McCollumovo mjesto u ponedjeljak u utakmici protiv San Antonio Spursa, a u visokom porazu je ubacio 21 poen. Blazersima nedostaje i Zach Collins, koji je u decembru prošle godine operisao zglob.

Top Komentari

stakleni
Peh na kvadrat. Bez Nurkića i nekako, nije ni Kanter loš. Ali McCollum je jedan od dva najvažnija igrača tima. Biće zanimljivo gledati kakve će rezultate imati narednih sedmica.
0 0
user1583752673
Ovo nije nimalo dobro
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti