Mega iduće sezone igra ABA ligu u Beogradu
Nakon pet sezona igranja u Sremskoj Mitrovici , Mega se vraća u Beograd

Povratak iz Sremske Mitrovice u Beograd

Mega iduće sezone igra ABA ligu u Beogradu

E. Dindić

Nakon pet sezona igranja u Sremskoj Mitrovici, Mega Bemax će po svemu sudeći kako stvari stoje naredne sezone svoje utakmice ABA lige igrati u Beogradu. 

Međutim ono što je svakako nepoznanica u kojoj će dvorani u Beogradu svoje utakmice igrati Mega.

Generalni menadžer kluba Goran Ćakić zahvalio se za podršku koju je Mega imala prethodnih pet sezona u Sremskoj Mitrovici.

"U ime košarkaškog kluba Mega Bemax želim da se zahvalim svim građanima i navijačima u Sremskoj Mitrovici na podršci koju su nam pružali u ovih pet sezona i sa kojima smo postigli najveće uspjehe. Nadam se da će navijači koje smo stekli u Sremskoj Mitrovici nastaviti da bodre naš klub, a mi ćemo kroz buduće akcije pokazati da ih nismo zaboravili", izjavio je Ćakić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi