7

Komentari (7)

Haroni
Ovo je katastrofa. Da u kadu gadjaju nebi pogodili
Nera
Pisam se na ovo sve ,nema prenosa .OMG
vence
criticos
de novinari zivi bili i ne napumpavajte. bolji ste bili dok ste sutili i pustili ih u miru da igraju bez ocekivanja i nadanja. druga utakmica na rasporedu i odmah ide prica i naslovi zakoraciti, osigurati i plasman na dohvat ruke. bolan novinari ima jos 5 utakmica da odigraju. i da pobjede, mogu sve do kraja da izgube. bolje vam je sutite, sto se manje motate i objavljujete clanke, igraci ce biti mirniji i bez pritiska. odmah neka euforija, nadnaravna ocekivanja. uhhhh. tacno sam ubjedjenja da vasa paznja i euforija su nas kostale stotina nastupa na zavrsnicama. samo bezveze dizete temperaturu.
K79
Sto posto si u pravu i sam selektor Bosnić se malo zanio pa previše samouvjereno najavljuje pobjedu a obično kada mi ulazimo sa puno pouzdanja onda i izgubimo nadam se također da naši momci neće podleći atmosferi i pritisku uglavnom najvjerojatnije da će to biti jedna vrlo tvrda i teška utakmica
ALLSTAR
Kad će biti poeni na fantaziju
Samo_Realan
Sretna ponosi naši, samo srce na parketu, borba do kraja, pa šta bude biće!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti