19

Komentari (19)

user1642109453
Čuj ti, po čemu je poznat Mejdan. Po prvaku Europe Jedinstvu Aidi? Čovječe...
chelsea321
Koja lujka uporedjujes stadion sa dvoranom ti si stvarno izgorio osim tog koliko je zrak zagadjen gore je u zenici biti nego u cernobilu i ukrajina bi vam pozavidila...
Zulfikar
Cuj “Čuveni” Mejdan? Po cemu je cuven?
Bohemia
green_dragon
Da je Skenderija bila bi "cuvena"....ne priznaje SOOOROOOJLIJA nista van KS
konjnakvadrat
Moj jaro Kad je Dragana pjevala u mejdanu ti nisi bio ni u planu.
Zulfikar
Skenderija i jeste legendarna jer tu je igrao prvak Evrope, igrale se olimpijske igre iako sam misljenja ta je treba sto prije srusiti i to zemljiste vratiti u prvobitnu funkciju. Za tvoj info ja uopce nisam sarajlija nisam iz istocne Bosne, niti Sandzaka . Sto se tice Mejdana koji je izgradjen 84-te i pored toga sto u njamu nastupa KK Sloboda i sto je nastupao Juzni Vetar on nikako ne moze biti “Legendarni”.
Inter_tz
Za tvoju inf nadji malo klipove iz mejdana kada je repka igrala pa ces vidjeti kako se navija,to je isto kao bilino polje za fudbalsku reprezwntaciju e po tome je kultni hram
Zulfikar
Bilino Polje osim sto je kultni stadion reprezentacije BiH ono je i povijesno bitno za Bosnu jer naime na tom Bilinom Polju je pogubljen Ban Kulin, tako da je neozbiljno porediti tamo neki Mejdan sa Bilinim Poljem.
chelsea321
Pitaj mam*u...
Zulfikar
Cemu takvo ponasanje klošaru??? Vjerovatno uz ulicu i roditelji te ucili da usljed manjka intelekta i krnjavog vokabulara pri sopstvenoj frustraciji posezes za vulgarnistima i spominjanjem tudjih majki.
crnoicrveno
A u Mejdanu nije igrao prvak Evrope? Balavac pitaj oca, djeda, nekog ko zna ko je i sta je Jedinstvo Aida bilo, al evo da ne pitas, isto sto i KK Bosna u muskoj kosarci-PRVAK EVROPE!
Zulfikar
Znaci cuven je Mejdan jer u njemu igra ŽKK Jedinstvo koji je bio prvak Evrope prije skoro 4 decenije? Znaci i Borik je cuven jer na njemu igra rukometni prvak Evrope iz 1976? Druze moj ako hoces iskreno Mejdan je obicna oharana rupa i sramota grada Tuzle bas kao i Tušanj.
kurjak
@crnoicrveno Ne znam što se zamarati sa likovima poput ovog Zulfikara.Ako nije čuo za Mejdan i ne posluša šta kažu naši reprezentativci gdje im je najdraže da igraju, odmah vidiš s kim imaš posla.On je sa sportom na Vi.
crnoicrveno
@Zulfikar pa retardu ti spominjes skenderiju jer je tamo igrao prvak evrope koji je zamisli, bio prvak prije Jedinstva, hahahahahahha pa ti retardu sam se ukopavas, sam sebi kontriras. Hajde sisaj oca i na spavanje
Zulfikar
Za tvoj info u Mejdanu sam bio dok se vecina tih reprezentativaca nije ni rodila, cak i ratni I posljeratni period dok je Dita harala. Ipak sam stava da Mejdan nije to cime ga pojedinci predstavljaju. Istina atmosfera je tu jako dobra jer grad Tuzla voli i nekako živi košarku i umjesto javnog kupleraja kojeg su izgradili u vidu slanih jezera bolje bi im bilo da su od Mejdana napravili modernu Arenu Mejdan od nekih 10-12,000 sjedista.
Zulfikar
Neandertalac rahiticni zar ti poredis musku i zensku kosarku? Haha kakvih sve škobalja ima da ne povjerujes…
DamirT
Kakve veze ima sto poredi musku i zensku kosarku?Prvak Evrope je u Mejdanu igrao.Sto je to titula prvaka Evrope u zenskoj kosarci manje vrijedna nego u muskoj?Prvo si pitao sto je legendarna,kad su ti odgovorili da je tu bio prvak Evrope,onda si poceo omalovazavat titulu.Daj ba...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti