Čuveni Mejdan spreman za sutrašnji spektakl

BiH čeka Litvaniju

Čuveni Mejdan spreman za sutrašnji spektakl

M. Šljivak

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra u tuzlanskom Mejdanu igra meč kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv selekcije Litvanije.

Zmajevi u ovaj duel ulaze s dvije pobjede iz dvije utakmice, a protiv Litvanije će imati mogućnost da nastave sjajan niz.

Karte za ovaj veliki duel su rasprodane, a u čuvenom Mejdanu se večeras vrše posljednje pripreme za sutrašnji spektakl.

Ambicije našeg nacionalnog tima pred ovaj meč su velike. Selektor Vedran Bosnić i igrači žele trijumf.

"Mi smo euforičan narod i u ovakvim utakmicama ja adrenalin visok. Mnogo je bitno da ne izgubimo u želji za pobjedom i da pokažemo da možemo igrati sa Litvancima. I kada budemo imali loše i dobre periode igre moramo znati šta hoćemo."

Litvanci su favoriti većine poznavaoca košarke, ali...

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

"U svakoj utakmici ja kažem igračima da smo favoriti. Sada stavljaju Litvance kao favorite, ali za mene je moja ekipa uvijek favorit", rekao je selektor Vedran Bosnić

Susret BiH - Litvanija igra se sutra od 20 sati.

Top Komentari

Zulfikar
Cuj “Čuveni” Mejdan? Po cemu je cuven?
2 14
user1642109453
Čuj ti, po čemu je poznat Mejdan. Po prvaku Europe Jedinstvu Aidi? Čovječe...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi