Miami bi bio najveći dobitnik potencijalne razmjene

Spreman veliki trejd

Miami bi bio najveći dobitnik potencijalne razmjene

Midhat Šljivak

Ekipa Miami Heata mogla bi postati veliki dobitnik u slučaju da se ostvari trejd kojeg američki mediji najavljuju.

Tri ekipe su spremne za veliki trejd, Miami, Atlanta i Houston. Put Floride mogao bi dvojac Atlanta Hawksa, Al Horford i Jeff Teague, dok bi za ovaj dvojac  tim iz Georgije dobio samo Dwighta Howarda iz Houston Rocketsa.

Za snažnog centra Rocketsi bi dobili čak tri igrača. Novi članovi ovog tima postao bi trojac Miamija, Goran Dragić, Hassan Whiteside i Chris Andersen.

Ovakav rasplet trejda donio bi veliki dobitak za Miami, koji bi u napadačkom dijelu igre znatno profitirali, dok bi Atlanta vjerovatno bila pravi gubitnik, jer bi ostali bez dva najbolja košarkaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi