Mićanović: Protiv Iskre moramo pokazati borbu i zalaganje na terenu

Trener KK Gradina pred duel sa Iskrom

Mićanović: Protiv Iskre moramo pokazati borbu i zalaganje na terenu

S. Mlaćo

Pobjedom u prošlom kolu nad KK Igman Ilidža košarkaši Gradina iz Srebrenika ostali su na prvom mjestu A-1 lige FBiH.

Gradina je tako uspješno prošla još jedno teško gostovanje, a sada se nadaju i pobjedi protiv KK Iskra iz Bugojna. Ovaj meč igra se u subotu sa početkom u 17:30 sati.

"U subotu dočekujemo ekipu KK Iskra Bugojno, tim koji igra dobro ove sezone. Mi se pripremamo kao i za svaku utkmicu. Očekujem jednu dobru utakmicu, u kojoj moji igrači moraju pokazati borbu i zalaganje na terenu, te uz takav pristup sigurno da pobjeda ne bih trebala doći u pitanje. Ovom prilikom želim pozvati sve navijače da dođu u subotu 17:30 sati da nam daju podršku i da zajedno proslavimo pobjedu", kazao je trener KK Gradina Vladimir Mićanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi