Trener Slobode najavio pobjedu

Mićanović: Utakmica s Radnikom ima veliki značaj

J. Duvnjaković

Trener Slobode Vladimir Mićanović će sa svojim timom pokušati upisati pobjedu nad Radnikom u 22. kolu Lige 12.

"Pozvao bih navijače u Mejdan da nas podrže. Želimo da se iskupimo i da izađemo na teren sa ogromnom željom za pobjedom. Ako to učinimo, siguran sam da pobjeda ostaje u Mejdanu", rekao je Mićanović, koji je dodao:

"Želimo ostvariti opstanak u Ligi 12. Utakmica sa Radnikom je veoma važna i utakmica ima veliki značaj. Naš imperativ je da se pokažemo u što boljem svjetlu pred našom publikom, a pobjeda je važna jer će svaki bod biti bitan".

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Sloboda nakon 21 kola zauzima sedmo mjesto na tabeli sa omjerom od devet pobjeda i dvanaest poraza, dok je Radnik pretposljednji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi