Michael Jordan neprepoznatljiv: Na ulazu u hotel uhvaćen sa flašom tekile

'Slam drunk'

Michael Jordan neprepoznatljiv: Na ulazu u hotel uhvaćen sa flašom tekile

S. Grebović

Po mnogima najbolji igrač u historiji igre pod obručima Michael Jordan, uhvaćen je na ulazu jednog njujorškog hotela sa flašom votke u ruci, ali i poprilično velikim stomakom.

Legendarni Michael Jordan se nakon završetka košarkaške karijere, okrenuo svijetu biznisa na kojem je podjednako uspješan kao i na parketu.

Leteći Michael je uslikan kako u jednoj ruci drži polupraznu flašu tekile dok u drugoj ruci nosi kartonsku kutiju u kojoj je bilo još boca ovog poznatog meksičkog pića, pri tome odbijajući dati autograme okupljenoj masi koja ga je čekala ispred hotela.

Inače, ovo piće sadrži 38 procenata alkohola, tako da je legenda Chicago Bullsa, sudeći po pričama očevidaca, bila u blago pripitom stanju.

Neki su se našalili da je na ovaj način želio da obilježi 20. godišnjicu od njegovog kultnog šuta za pobjedu protiv ekipe Utah Jazz u finalnoj seriji NBA lige 1998. godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi