5

Komentari (5)

dinass
Bez obzira na ovog kvazianaliticara slazem se sa njim ovaj put, Jordan vuce pogresan potez jedan za drugim. Prvo draftvuje kao visoki izbor igraca koji je kleptoman i kojem je otac kasnije pravio lige da bi ubacivao 20komada po urakmici pa onda da pare za igraca koji je poslije ppvrede izgubio samopouzdanje i sad se boji duela. Za 120 miliona su Lejkersi doveli 3 bolja igraca od Gordona. Jedino se moze opravdati tim da Sarlot nije takmicarska ekipa i da nemaju ambicija na vrh sto odbija igrace bez obzira na lovu.
ek76
Za skipa niko nije dobar igrac, koliko je samo sranja pricao o Lillardu, ali nije puno pogrijesio u vezi Haywarda...
Zulfikar
Skip jeste pukotina i zna cesto izvaliti samo takve gluposti ali ovdje je 100% ispravan, dati 30 miliona po sezoni igracu koji je imao lom noge i koji je nakon povratka imao ucinak koji je imao je u najmanju ruku suludo. Bogdanovic je onda trebao traziti 172 miliona umjesto 72 jer akop Hayward vrijedi 120 miliona onda Bogdanovic vrijedi brat bratu 170/
Adobhf
Skipje tako dobar da je nogu dobio na ESPN-u. Sranje od analitičara.
Austinpowers
e cuj ugledni analiticar bayless ahhahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.