Mike James na izlaznim vratima  tima iz  Milana
Sjajni košarkaš moraće da potraži novu sredinu za iduću sezonu

Novi trener ne računa na njega

Mike James na izlaznim vratima tima iz Milana

Emir Dindić

Iskusni stručnjak demantovano navode američkog košarkaša. 

Mike James je jučer putem društvenih mreža obznanio da ostaje u Olimpiji iz Milana i  narednu sezonu.

Američki košarkaš je istakao u svojoj objavi kako mu je prvi trener ovog kluba Etore Messina rekao kako ima ozbiljne planove za njega. Međutim, samo par sati kasnije oglasio se i sam Messina ali sa sa drugačijim vjestima od onih što je James obznanio.

On tvrdi kako je rekao ovom sjajnom košarkašu da će morati potražiti novu sredinu za narednu sezonu.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Potpisali smo danas Shelvina Macka koji je sjajan košarkaš, te planiramo još pojačanja da dovedemo na tu poziciju, lično sam obavjestio Jamesa da naredne sezone neće imati potrebnu minutažu u timu. Generalni menadžer već radi sa njegovim agentima na dogovoru gdje će obje strane biti zadovoljne", rekao je Messina.

Tako je danas svoju potvrdu i zvanično dobilo ono što se šuškalo već dugo vremena. Sjajni playmaker moraće da potraži novu sredinu za iduću sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi