Mike James: Prestanimo biti nerealni, sezona je gotova!

Amerikanac se oglasio na twitteru

Mike James: Prestanimo biti nerealni, sezona je gotova!

Sjajni košarkaš moskovskog CSKA Mike James nije optimističan po pitanju nastavka sezone u Euroligi, VTB ligi te košarci u ovoj sezoni općenito.

Mike James je nakon odluke da se odgode Olimpijske Igre na svom twitter profilu objavio nekoliko postova u kojima jasno pokazuje skepsu oko nastavka košarkaške sezone u VTB i Euroligi.

"Otkazali su Olimpijske igre, a VTB i Euroligu još uvijek ne. Ovo mora da je šala"

"Kako ćemo igrati Euroligu kada u Rusiju ne može ući niko ko nije Rus prije prvog maja? Čekamo 11 april kao da je nastavak moguć, ali nije"

"Jednog dana ljudi će staviti svoje zdravlje ispred novca" - tweetao je između ostalog sjajni američki košarkaš koji je i sam prošao period samoizolacije. Naime James je nedavno večerao s nekim košarkašima Lokomotiva koji su par dana prije odigrali utakmicu s estonskim Kalevom čiji je pomoćni trener bio pozitivan na koronavirus. 

Potražite više informacija na temu Euroleague:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije