Mike James produžuje ugovor s CSKA

Moskovljani će zadržati sjajnog Amerikanca

Mike James produžuje ugovor s CSKA

Kada je ljetos Etoree Messina preuzimao Armani iz Milana u svojoj momčadi nije htio zadržati američkog combo beka Mike Jamesa.

Pomalo neočekivanu odluku milanskog trenera iskoristio je moskovski CSKA koji je ovog sjajnog strijelca potpisao na godinu dana. 

Jamesov potpis bio je višestruko isplativ pošto je Mike James uz Shane Larkina zasigurno najbolji igrač u Euroligi, a njegov doprinos još jednoj odličnoj sezoni Moskovljana je nemjerljiv. U 46 utakmica ove sezone u VTB i Euroligi James je na prosjeku od 19.9 poena.

Još nije precizirana duljina ugovora no ne bi trebalo biti iznenađujuće da aktualni prvak Europe ovom fantastičnom košarkašu ponudi višegodišnji ugovor. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi